Cineville

Cineville-2023.jpg


Over Cineville

Cineville is een filmplatform met een website en een pas voor ongelimiteerd filmbezoek. Met de Cinevillepas krijg je toegang tot alle films in meer dan 40 filmtheaters en bioscopen door heel Nederland, voor maar € 22,50 per maand. Onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 18,50. Ook geeft de Cinevillepas toegang tot een heleboel filmfestivals, zoals Imagine, Holland Animation Film Festival, Go Short en Movies that Matter.

Op Cineville.nl vind je de agenda van alle aangesloten filmtheaters en zie je welke festivals en live-evenementen eraan komen. De redactie van Cineville maakt je wegwijs in het filmaanbod met de Film van de Week, tips, de Moet-je-kijken-lijst van de maand, columns, nieuwtjes en interviews met je lievelingsregisseurs. Cineville.nl is je gids in de wereld van film.
 

Cinevillepas

Je bestelt je pas via cineville.nl/pas. De tijdelijke pas die je per mail ontvangt is direct geldig, zodat je dezelfde dag nog naar de film kan. Je echte pas krijg je vervolgens binnen twee weken thuis gestuurd. Een pas cadeau doen aan een ander kan natuurlijk ook. Je bestelt je pas altijd voor in elk geval 4 maanden, daarna is 'ie per maand opzegbaar.

Ook leuk: met je Cinevillepas krijg je 10% korting op muziek, films en koffie bij Plato/Concerto.
 

Cineville in Filmhuis Cavia

Bij ons kun je met je pas naar bijna alle films die bij ons draaien. Als de pas niet geldig is bij een vertoning/evenement zal dit staan aangegeven op de website.