Zaalhuur


Je eigen Cavia? Dat kan! De ruimte van Filmhuis Cavia is te huur voor verschillende doeleinden. 

Kinderfeestjes

Bij Filmhuis Cavia kunt u de verjaardag van uw zoon/dochter vieren in een echte bioscoop. De zaal heeft plek voor 40 mensen. Vooraf en na afloop van de film kunnen u en de kinderen nog gezellig wat drinken aan de tafeltjes in de foyer.
 

Zakelijke presentaties / brainstormsessies

Ook als u een film van uw bedrijf wilt vertonen of een presentatie wilt houden is dat mogelijk in de Cavia. We hebben een aansluitpunt in de zaal waarop u uw laptop kunt aansluiten. Na afloop kunt u nog wat na borrelen of netwerken in de foyer.
 

Feestjes en festiviteiten

Bruiloft, studentenborrel of 25 jaar getrouwd? Cavia is een geschikte plek als u een nét wat andere locatie zoekt voor uw feestje.
 

Brunches / lunches

We bieden zelf geen andere consumpties aan dan drank maar deze mogen wel worden meegebracht. De tafels in de Cavia kunnen om worden gevormd tot een lange rij. Zo ontstaat er een gezellige huiskamersfeer. Op deze wijze hebben wij al eens een geslaagde High Tea georganiseerd.
 

Vertoning van eigen film

Heb je een film gemaakt en zoek je een plek om die te vertonen? Bij Filmhuis Cavia kan dat. Je kan je film aan max. 40 mensen per keer of in twee groepen van 40 mensen vertonen. De film(s) kan/kunnen zelf meegenomen worden op dvd of bluray. Projectie is Full HD projectie en geluid is stereo. Eventueel kan er ook vertoond worden van een eigen laptop. Deze kan bij ons via HDMI, VGA of S-Video worden aangesloten.

Heeft u zelf een ander idee dat hier boven niet genoemd is? Als u contact met ons opneemt kijken we naar de mogelijkheden. Een kijkje nemen in Filmhuis Cavia kan drie kwartier voor aanvang van een reguliere voorstelling.

Voor meer informatie of prijsopgave stuurt u een mailtje naar zaalhuur[at]filmhuiscavia.nl.

We zien u graag terug in de Cavia!
 

Photos by Guillermo Florez